Wie of wat is Beniffero?

Wij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in  innovatieve zwembadproducten . Wij produceren deze producten zelf en gebruiken enkel en alleen producten uit Europa. Op die manier kunnen wij producten van hoge kwaliteit garanderen, die functioneel zijn en er smaakvol uitzien. Onze producten zijn speciaal ontworpen voor de doe-het-zelvers in de zwembadbranche: PLUG AND PLAY!

Onze producten?

Het doel van onze producten is om het leven van de zwembadeigenaar zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij focussen op duurzaamheid, ecologie, comfort en vooral op prijs-kwaliteit. Met Beniferro creëren wij de beste en meest geschikte producten voor het onderhoud van uw zwembad. Onze producten helpen de zwembadeigenaar het zwembad automatisch te regelen, te controleren en te onderhouden.


Onze innovatieve zwembadproducten zorgen ervoor dat een zwembadeigenaar het zwembad kan onderhouden waar en wanneer hij zich ook bevindt. De meeste van onze producten kunnen draadloos worden bediend, wat het zo futuristisch en wenselijk maakt.


De producten van Beniferro zijn goed onderzocht om zwembadeigenaren de beste zwembadervaring te geven.

Of u nu op zoek bent naar waterbehandeling, zonneverwarming of wifipool, u bent op de juiste plaats. Zoek naar verdelers in uw land: https://beniferro.eu/distributors-4/

Onze visie?

Bij Beniferro willen we de zwembadindustrie moderniseren met producten van hoge kwaliteit, waarbij de nadruk ligt op een goede prijs-kwaliteitverhouding en een eenvoudige installatie. Ondertussen richten we ons ook op het verminderen van de ecologische voetafdruk van de zwembadindustrie. De meeste zwembaden werken niet efficiënt genoeg en zijn vaak te duur. Vandaar onze overtuiging dat de zwembadindustrie een nieuwe windvlaag nodig heeft die deze industrie zal revolutioneren en moderniseren.